VW Passat 4Motion, 280 hk

Den ultimative VW Passat med lys læderkabine og panorama soltag. Her kan man roligt sige at man får det hele for det halve og lidt mere til. Bilen står stort set som ny både udvendig og indvendig og er serviceret hos VW hele vejen. Bilens kørte km kan på ingen måde hverken ses eller mærkes. I bilens 2 første år havde den kørt 14.000 km, og de efterfølgende 2 år har den kørt 75.000 per år. Dvs. lange stræk med varm motor. Bilen har fra ny kostet en del over kr. 700.000, så så her er virkelig tale om værdi for penge for den rette køber. Her får man det hele: Luxus, familiebil, super hurtig for dem med hk i blodet, diskret signal til omverden om her kommer en noget særlig Passat.

Adaptiv undervogn, Service overholdt, 20″ Alufælge, Vinterhjul medfølger, Glastag, Justerbar lændestøtte, Justerbart rat, Højdejusterbart passagersæde, Højdejusterbart førersæde, Læderrat, Læderkabine, Træ-indlæg, Automatgear, DAB+ radio, CD / radio, Centrallås, Bakkamera, El indst. forsæder, El indst. førersæde, El indst. førersæde m. memory, El komfortsæder, El-foldbare spejle, Elruder for/bag, Fartpilot adaptiv, Klimaanlæg 3-zoner, Køl i handskerum, Kørecomputer, Navigation, Parkeringssensor for/bag, Ratgearskifte, Sportssæder, Sædevarme for, Vejbaneassistent.

Se mere på biltorvet.dk